URGENT

PLF crearà una nova parada de bus de disseny

Compartiu aquesta història

 

Una de les novetats que es van donar a conèixer en el ple de pressupostos de la passada setmana és que el govern municipal ha previst una partida de 15 mil € per crear una nova parada de bus.

Es tracta d’una parada amb una marquesina de disseny que s’emplaçarà a la plaça de la pau, a l’avd Pau Casals i on destacaran les estructures metàl•liques amb similituds amb la passera entre St. Lluís i el centre.

Aquesta parada es farà com a prova pilot i com avança l’alcalde, si té èxit, servirà de model per altres marquesines i parades de bus del nostre municipi.

Aquest nou model de marquesina substituirà l’actual parada que ja existeix en aquest punt, que segons fonts municipals es canviarà d’ubicació i s’instal•larà al polígon d’en Puigverd, on ja n’hi ha una que pateix sovint actes vandàlics.

Quan es va fer públic el projecte, durant l’exposició del pressupost municipal, alguns grups municipals ja van expressar els seus dubtes. ERC va posar en qüestió el preu previst per aquesta inversió, assegurant que segurament és superior al preu d’una parada de bus normal.

El PP, per la seva banda ja ha mostrat la seva indignació per aquest projecte del govern, ja que considera que no és moment de gastar-se 15 mil € en aquesta instal•lació.

La nova parada de bus no té data de construcció, però està inclosa dins les inversions previstes per aquest any.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics