Detenen dos homes per robar en una nau en desús de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els Mossos d’Esquadra de Blanes han detingut dos homes, de 19 i 43 anys, per un robatori amb força en una nau en desús a Tordera. El detingut més gran és veí de Lloret de Mar i el jove, de Sabadell.

Els fets es van produir fa una setmana, quan cap a dos quarts de 6 de la tarda la policia va rebre l’avís d’una possible intrusió en una nau en desús; l’advertiment provenia del vigilant del local. Quan van arribar al lloc, la patrulla va dur a terme una recerca per la nau i al seu interior, on van localitzar una porta basculant mig oberta, dintre de la qual hi havia una furgoneta amb les portes obertes. Al costat del vehicle, els agents van trobar dos homes carregant planxes i bigues de ferro, que retallaven usant una radial amb un grup electrogen.

La policia va constatar que havien violentat la porta d’entrada forçant el cadenat i les van detenir com a presumptes autor d’un delicte de robatori amb força. L’endemà, els detinguts, amb antecedents i de nacionalitat espanyola, van passar a disposició del jutge a Blanes, que va decretar llibertat amb càrrecs.

En les últimes setmanes s’han donat més casos d’intrusions a naus abandonades de la nostra zona per robar-hi material metàl•lic.

Fa 10 dies s’esfondrava part del sostre de la nau d’Escolor, després que uns desconeguts robessin una biga de ferro. Dissabte passat, la nau de Tibor a Massanes també s’esfondrava provocant un mort i diferents ferits. Es sospita que aquestes persones estaven robant material metàl•lic de la nau, que està en desús des de fa uns anys.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics