El Parc Francesc Macià de Malgrat rep unes 500 visites setmanals d’escoles i casals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El parc, el més gran del municipi, es consolida així com l’espai verd més visitat de Malgrat. Segons la Policia Local, 23.800 nens i nenes de grups d’escoles, casals i entitats similars van visitar l’any passat el parc. Aquesta xifra, però, no inclou la resta de visitants que cada dia el visiten, només els que ho fan en grups organitzats i demanen autorització al consistori. Les xifres, recollides pels agents cívics responsables del parc, indiquen un increment del nombre de visitants. L’any passat van visitar el recinte 3 mil infants més que un any abans.

La Policia Local també ha fet un llistat dels municipis catalans de procedència d’aquests grups que van visitar el parc Francesc Macià. A banda d’infants provinents de poblacions veïnes com Lloret, Blanes o PLF, també hi ha nens i nenes de Molins de Rei, Sant Adrià de Besòs, Terrassa o l’Hospitalet de Llobregat.

A banda dels visitants nacionals també hi ha vingut grups provinents del Regne Unit, Polònia o Croàcia.

Amb aquestes dades el parc es consolida com a punt de trobada de grups escolars, però també de particulars que decideixen, sobretot els caps de setmana, gaudir de les instal•lacions. Aquesta afluència de gent ha dut a l’Ajuntament de Malgrat a rumiar com abaratir les despeses de manteniment del recinte. Fa 5 anys el consistori va expressar la seva voluntat d’introduir un preu d’entrada al parc, una mesura que de moment no ha prosperat, pel que l’accés al recinte és gratuït.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics