L’amateur empata i perd el liderat en un partit polèmic a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La relació de l’amateur amb els equips blanencs és sempre complicada. Just ara fa un any, ja es van produir incidents en l’enfrontament entre el racing Blanenc i el PLF. Llavors un jugador del Blanes va agredir al segon entrenador del PLF. Aquell jugador del Racing ara juga al Ca La Guidó, i va ser el protagonista de nous incidents aquesta setmana. Segons expliquen fonts consultades per aquesta emissora va ser un partit molt travat, en el que es va mantenir l’empat a 0 inicial fins que Muñoz va poder marcar el gol pel PLF en el minut 89. Un minut després, el Ca La Guidó aconseguit l’empat, amb el que es va acabar el partit. Amb el xiulet de l’arbitre un dels jugadors dels blanencs va propinar un cop de cap contra un dels jugadors del PLF.

El partit va acabar amb 6 targetes grogues i una de vermella pels palafollencs, cosa que demostra que el partit va ser força mogut.

Amb aquest resultat el PLF ha cedit el liderat en favor de l’Aro, que aquesta setmana no ha fallat i ha guanyat el seu partit. Ara els palafollencs hauran d’esperar de nou una ensopegada dels gironins. De moment jugaran la propera setmana contra el Cristianenc, que és 11è a la classificació

Qui sí ha guanyat aquesta setmana i de fomra més que solvent, és el Cadet que s’ha imposat per 6 a 0 contra el Quatre Vents, amb hat trick de Ayoub, que ja porta 17 gols en aquest campionat. Completen la llista de golejadors Serrano, Eric i Ivan.

Amb aquesta victòria el PLF és 3r amb 33 punts a 10 del líder. El proper cap de setmana descansaran.

Per la seva banda l’Infantil ha caigut al municipal contra el Breda per 1 a 3. El gol de Redel no va ser suficient per aturar al Breda que es va endur els 3 punts de PLF. L’infantil és 6è a la taula a 16 punts del líder. La propera jornada jugaran al camp del Tossa que és el 12è classificat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics