URGENT

Presó per un veí de Pineda acusat de destrossar 13 cotxes a Llavaneres

Compartiu aquesta història

 

Avui hem sabut que els Mossos d’Esquadra van detenir fa una setmana un veí de Pineda de Mar com a presumpte autor de les destrosses ocasionades fa uns dies a 13 vehicles estacionats a la zona de l’estació de trens de Sant Andreu de Llavaneres.

Dijous passat, el jutge va ordenar presó preventiva per a l’home, a qui relacionen amb altres casos de robatori a l’interior de vehicles en diferents municipis del Maresme.

En tots els casos, el modus operandi era el mateix. Utilitzava una pedra per trencar algun dels vidres del turisme amb l’objectiu de robar tot el que es podia del seu l’interior.

Segons informen fonts municipals, la col•laboració de la Policia Local de Llavaneres va ser clau per localitzar i detenir aquest delinqüent. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han destacat que des de la detenció del sospitós no s’ha produït cap altre robatori en interior de vehicles a tota la zona centre de la comarca, on solia actuar el noi.

Segons expliquen fonts policials l’ara detingut compta amb un llarg historial delictiu. De fet durant l’any passat va ser detingut en 13 ocasions per fets similars.

La darrera detenció s’havia produït dies enrere a Cabrera pels mateixos delictes.

Fins i tot l’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, ha felicitat els dos cossos policials i ha agraït la col•laboració ciutadana per haver ajudat a detectar i detenir a l’acusat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics