El Sots 25 de bàsquet perd el partit i el liderat a Cassà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mala jornada en general pels equips de bàsquet de PLF. El Sots25, la revelació de la temporada, va perdre a casa dels de la Selva de 8 punts; 72 a 64, en la que suposa la seva 3a derrota en el que va de lliga. Una derrota dolorosa perquè suposa la pèrdua del liderat que havia assolit la passada jornada. A més ha baixat de la 1a plaça a la 3a, però empatat a victòries amb el Salt i el Vilablareix, que torna a ser el líder.

La propera setmana el sots25 palafollenc jugarà al Palauet contra el Blanes B, que és 5è.

Si ha perdut el que ens tenia acostumat a guanyar, no ha passat el mateix amb el cadet femení, que aquesta jornada ha guanyat el seu 2n partit de la temporada al Palauet i contra el Castelló, en el duel dels cuers de la classificació.

El proper partit serà contra el 3r classificat, el Salt.

El sènior no ha pogut superar aquesta setmana al Palafrugell i ha caigut al Palauet per 48 a 59. És 15è a la classificació amb 3 victòries i la propera setmana jugarà a la pista del Castelló d’Empúries que és el 10è.

El junior tanca la llista de mals resultats pel club de bàsquet després de perdre també contra el Palafrugell per 75 a 64. La derrota els deixa situats a la 7a posició amb 5 victòries. Dissabte jugaran al Palauet a 2/4 de 5 contra el Palamós, que és 8è classificat , just per sota que els locals.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics