El govern no dóna valor al manifest dels policies perquè no està signat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir us explicàvem l’aparició d’un manifest presumptament redactat per agents de la policia local i que va sortir a la llum de la mà del PP de PLF. El document exposava tot un seguit de greuges entorn a la situació del cos local de seguretat des del canvi de filosofia introduït ara fa un any, amb l’arribada del nou cap de Policia.

El PP assegurava que el manifest no anava signat pels agents per por a represàlies, però que comptava amb el suport de diversos agents, suposant una gran part de la plantilla.

Avui la regidora de Governació, Antònia Petit ha assegurat que no es pot donar valor a un document anònim filtrat sense cap signatura de suport. Petit va més enllà i posa en dubte l’autoria del manifest, ja que el document presenta una gran quantitat de faltes d’ortografia i de sintaxi. Són declaracions a RP.

Petit, preguntada pel contingut del document fet públic ahir, assegura que no es veu obligada de contestar un manifest anònim i assegura que sols ha fet una lectura superficial del document. El que sí ha criticat és l’ús dels símbols i l’escut de la policia local en el manifest per fer-lo arribar a un partit polític de l’oposició. Petit considera, a més, que el document s’ha fet arribar al PP per que en faci un ús partidista.

El manifest, escrit tant en català com en castellà, critica la gestió feta pel nou cap de policia en l’últim any, assegurant que empeny als agents a marxar del cos.

La polèmica en el si de la policia fa mesos que dura i ha dividit el cos, generant també picabaralles polítiques. De fet, en el ple d’aquest divendres al vespre, és gairebé segur que es tornarà a tractar sobre la problemàtica policial.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics