Els Mossos han atrapat tres joves que van intentar entrar en un basar xinès a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La temptativa de robatori va tenir lloc aquest dilluns en plena matinada.

Un veí va ser qui va alertar a la policia en veure’ls mentre intentaven forçar la porta d’entrada del comerç. L’home va fer una acurada descripció dels tres lladres. Els nois, que es tapaven la cara amb barrets i bragues, duien guants i intentaven fer saltar el pany d’un basar xinès.

Quan va arribar la patrulla dels mossos no hi va trobar ningú, només la porta del comerç amb evidents signes de haver estat forçada. De seguida van començar a buscar els pressumptes lladres pels carrers del voltant, i aviat van localitzar un dels joves amb bicicleta.

Quan el van escorcollar van trobar-li uns guants de pell al damunt.

Quan se l’enduien emmanillat a comissaria, la patrulla es va creuar amb un cotxe. Al seu interior, hi anaven dos joves, que coincidien plenament amb la descripció que el testimoni havia donat dels altres dos lladres restants. Els mossos van aturar el cotxe, van identificar els nois i, a dins del vehicle, van trobar-hi tot d’estris que havien intentat fer servir per cometre el robatori.

A més de peces de vestir fosques, els agents van trobar una navalla, unes tenalles, una clau anglesa i un tornavís. A dins del cotxe també hi havia una bossa de plàstic plena de camises i samarretes, que els mossos van agafar per investigar si eren robades.

Els tres joves detinguts, tots de procedència marroquina i veïns de Blanes, tenen edats compreses entre els 20 i els 23 anys. Ahir els nois, detinguts per una temptativa de robatori, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de Blanes. Després de prendre’ls declaració, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics