URGENT

Preocupació perquè el tancament dels cinemes Lauren de Blanes sigui definitiu

Compartiu aquesta història

Fa 15 dies el multicinemes de Blanes, l’únic que hi ha a la zona més enllà d’Arenys o Girona, va projectar la seva última sessió.

A la plana web del cinemes s’assegurava que el complex estaria tancat una setmana per reformes, però el cartell penjat a la porta dels cinemes posa senzillament tancat pre reformes fins nou avís.

Passades dues setmanes ha crescut la preocupació per si el multisales tornarà a obrir o quedarà tancat.

L’empresa Lauren ja ha hagut de tancar en els últims mesos els cinemes de Gracia o Viladecans, pel que el temor que els de Blanes siguin els següents han crescut en veure que els terminis donats per l’empresa s’han sobrepassat.

A més el web de l’empresa ha suprimit qualsevol referència als cinemes blanencs, i ja no hi apareix ni tan sols l’anunci de tancament per reformes.

Una de les opcions que tindria l’empresa seria traspassar la seva activitat a una altra empresa.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Blanes ja ha expressat la seva esperança que en cas de tancament de l’activitat alguna altra empresa del sector es faci càrrec del multisales, ja que creuen que té suficient potencial tenint en compte l’àrea d’influència que tindria els cinemes, ja que donaria seria el centre de referència de poblacions com Lloret, Blanes o Malgrat, municipis que sumen 100 mil habitants.

Els cinemes Lauren Costa Brava tenen 10 sales d’exhibició amb una capacitat total de 1184 butaques.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics