19 punts a l’ordre del dia del ple de PLF de demà

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La gran majoria dels punts a tractar són de temàtica urbanística. De fet 10 dels 19 punts són d’aquesta temàtica. En l’ordre del dia destaca una moció presentada per Iniciativa per expressar el rebuig a la nova distribució del Fons de Cooperació local de la Generalitat. Es tracta d’una transferència de diners als Ajuntaments que enguany ha caigut significativament. En el cas de PLF l’any 2011 va rebre 150 mil€, i ara passarà a rebre 5.600€, un 96% menys. La davallada s’ha donat també a les poblacions veïnes, i en casos, com el de Tordera o Pineda, la previsió era de no rebre ni un €, una consideració que el govern català ja ha rectificat.

A l’ordre del dia també es tractarà la inclusió de PLF al servei de mobilitat internacional del CCM.

Fora de l’ordre del dia queda la moció de la PAH per demanar que es multin els pisos buits propietat de bancs o grans empreses. Tot i no estar inclosa, la previsió és que sigui introduïda amb caràcter d’urgència al final del ple de demà, pel que a la pràctica el ple tindrà una 20a de punts.

L’últim serà el de Precs i preguntes, que de fet és el que, a priori, es preveu més llarg.

És pràcticament segur que la problemàtica amb la policia sigui tractada a la sessió plenària de demà, però no és l’única polèmica de les últimes setmanes que de ben segur demà es farà present al ple.

Las sessió de demà serà, com és habitual, transmesa en directe per RP a partir de les 8 del vespre des de la sala de plens de l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics