Els diables de Malgrat volen crear una colla infantil

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El grup dels diables ratpenatsinfernals fan una crida a nens d’entre 8 i 13 anys que vulguin afegir-se a la seva colla. La intenció de l’entitat és crear una colla infantil de diables. Per això ja han organitzat pel proper dia 8 un correfoc de demostració amb la participació d’una colla infantil de l’Hospitalet de Llobregat.

D’aquesta manera es vol ensenyar què es fa des d’una colla de diables, per tal que els més joves s’engresquin a participar del grup infantil dels Ratpenatsinfernals.

En la demostració del dia 8 de febrer hi haurà una tabalada que començarà a 2/4 de 7 des de la plaça de l’Església i arribarà fins el Parc de Can Campassol. En aquest espai a les 7 de la tarda es farà el correfoc d’exhibició amb la colla infantil de l’Hospitalet, però obert a tots els nens i nenes que hi vulgui participar. Els qui vulguin participar, però, caldria que portessin roba de cotó, mocador i gorra.

Per tal d’esvair dubtes i explicar les intencions de la colla, els RatpenatsInfernals han organitzat també una reunió informativa adreçada als pares dels infants interessats a formar part del grup. Aquesta trobada es farà el dimarts dia 14 de febrer a les 20 h al Centre Cultural, al carrer del Carme.

La creació de la colla infantil dels RatpenatsInfernals de Malgrat compta amb el suport de la regidoria de Joventut del municipi veí.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics