URGENT

El govern de Malgrat reitera que l’oposició no ha proposat alternativa als pressupostos

Compartiu aquesta història

 

El regidor d’hisenda de Malgrat, Antoni Puignou, ha respost al comunicat conjunt de l’oposició que aquesta setmana criticava l’actitud del govern entorn a la negociació dels pressupostos.

CiU, ERC i ICV asseguraven que el govern s’havia mostrat intransigent en el fons i inacceptable en les formes, i que mentre demanen propostes desqualifiquen a l’oposició.

Puignou explica que el govern encara no ha rebut cap proposta dels grups de l’oposició, però reitera la seva voluntat de trobar punts d’entesa a partir de propostes en ferm de l’oposició per confeccionar el pressupost del 2014.

L’oposició va tombra la proposta del govern i actualment el consistori funciona amb la prorroga del pressupost de l’any passat.

Sobre les acusació d’intransigència, Puignou explica que l’oposició vota sistemàticament en contra de la majoria de propostes econòmiques del govern, sense prèvia negociació. Diu que per ser intransigent, caldria que l’oposició presentès propostes.

Les relacions entre govern i oposició, que suma majoria a Malgrat, estan enverinades pel que l’aprovació d’un pressupost específic per aquest any està en punt mort.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics