Es confirma el tancament dels Lauren Costa Brava de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Finalment els rumors i temors pel tancament del multisales de Blanes, s’han confirmat. Ho ha reconegut el president del grup Lauren Antoni Llorens, que assegura que no ha pogut renegociar amb les entitats bancàries per tal de poder allargar el pagament del deute.

D’aquesta manera el multicinemes ha passat ara a ser propietat de Catalunya Caixa i el seu futur és incert.

L’última sessió projectada va ser la de fa dos dimecres. Llavors, sense previ avís, es va tancar el cinema amb l’excusa d’unes reformes que havien de durar una setmana. La realitat, però, és que tot apuntava a un tancament definitiu, ja que feia 2 setmanes del tancament i perque al web del grup ja no hi apareixia cap referència al multisales blanenc.

Antoni Llorens, en declaracions al diari el Punt-Avui, ha confirmat que Catalunya Caixa s’ha quedat el cinema després de no poder allargar el deute que puja a més d’un milió d’euros.

Llorens es mostra indignat per la “persecució” a què assegura sentir-se sotmès i per les poques facilitats que li ha atorgat l’entitat financera per tal de mantenir el negoci que donava feina a una 10a de persones. El propietari del grup Lauren creu que Catalunya Caixa es vendrà ara els cinemes de Blanes per “quatre duros”, i remarca que el multicines blanenc funcionava força bé malgrat la crisi que viu el sector.

Amb la confirmació del tancament del Lauren Costa Brava el grup suma un nou cinema perdut. Darrerament han tancat els Lauren Sant Andreu, Gràcia i Viladecans, però també n’han tancat d’altres com el de Girona en els últims anys. De fet des del 2014 el grup està en suspensió de pagaments.

El futur de les instal•lacions ara és incert, però els rumors apunten a l’interès d’un altre grup per agafar el multisales blanencs.

Amb el tancament dels Lauren Costa Brava, la comarca de la Selva i el nord del Maresme es queda sense multicinemes. Ara els més propers són els d’Arenys o Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics