El ple de gener acaba amb batussa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’última sessió plenària de PLF tenia una 20a de punts a l’ordre del dia, més 2 mocions polèmiques que entraven amb caràcter d’urgència. De tota manera hi havia diferents polèmiques que era previsible que també es tractessin al plenari municipal.

D’entrada el PP va preguntar per la situació que viu la policia local de PLF. Una polèmica que va revifar la passada setmana amb l’aparició d’un manifest crític amb la situació del cos. Els populars van reproduir les queixes del document. Entre d’altres va assegurar que el govern acovardeix els agents amb l’amenaça d’expedients i amb la intenció que els policies crítics acabin marxant. També va ser crític amb el quadrant laboral i es va oferir de mitjancer.

La regidora de governació, Antònia Petit, va reafirmar que la polèmica amb la policia és de fa temps i va recordar als populars que el model policial el fa l’equip de govern. Sobre la marxa d’alguns agents a d’altres cossos, Petit diu que n’hi ha que ho fan per estar més a prop de casa seva. Sobre el quadran dels agents, va recordar que està pactat amb els sindicats i amb millores proposades pels propis agents, i va assegurar que el tipus de feina dels agents comporta treballar en torns. De tota manera va assegurar que cap quadrant pot aguantar un 44% de baixes laborals, com s’ha donat al cos local de seguretat.

Val a dir que a la sessió plenària van assistir-hi mitja dotzena d’agents de la policia, tot i que no van intervenir-hi.

La segona polèmica que va tractar-se al ple, va ser la topada entre govern i PP en la campanya de recollida d’aliments i de joguines les NNGG del PP. Membres de la branca juvenil va llegir un comunicat assegurant de el govern havia ofés i havia posat en entredit el destí dels aliments recopilats.

De tota manera l’esclat de la batussa es va produir quan entre el públic el twitaire Facu Diaz va recriminar al PP la seva reacció després que el regidor d’Iniciativa, Juan Andrés Osorio, retwitejes un missatge de Diaz en el que es llegia que “cremar esglésies no té gràcia si no hi ha gent a dins”. El PP va respondre a aquest tweet amb un text molt crític al seu Facebook i amb una aparició al canal 13tv, que segons Diaz li ha comportat amenaces. Tot plegat va acabar amb tangana entre la bancada popular i el regidor d’Iniciativa.

Durant la batussa el regidor d’iniciativa va afirmar haver interposat una denuncia contra els populars després de la seva contesta a la polèmica del retweet.

La tangana, però, no va acabar aquí. Ahir al vespre el portaveu del PP a PLF, Óscar Bermán, va tornar a aparèixer a 13TV denunciant haver patint una trampa. Segons el popular les esquerres es van unir per fer aquesta trampa, amb la presència al públic de Facu Diaz i de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. També va recriminar a l’alcalde no haver aturat els insults als populars.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics