El carrer Montseny canviarà de sentit aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La policia local de PLF va comunicar ahir a la tarda als veïns d’aquest carrer que a partir d’aquest proper diumenge la via canviarà de sentit. Així, si fins ara el carrer era de baixada cap a l’Avd de la Costa Brava, la propera setmana serà de pujada cap al carrer Sindicat.

Els veïns de la zona es van assabentar ahir a la tarda gràcies als cartells que la policia local va penjar a tots els edificis de la via i a tots els vehicles que estaven estacionats en aquest carrer.

Segons el cos local de seguretat, el canvi de sentit respon a un estudi de mobilitat que recomana aquest canvi per tal d’evitar l’aïllament dels comerços i veïns d’un tram del carrer Sindicat que quan es tanca el carrer Major, ja sigui les tardes de dissabte com els dies de fires o festes als carrers, es queden sense possibilitat d’accés directe des del Barri de Sta Maria o el centre de PLF. Ho explica Sílvia Pizarro, des de la Policia local de PLF

Aquest proper divendres es procedirà a canviar la senyalització i a partir de les 0 hores de diumenge es farà efectiu el canvi de sentit d’aquesta via cèntrica de PLF.

Els veïns s’han mostrats sorpresos per la mesura, de la que es van assabentar ahir a la tarda.

Aquest serà el segon canvi introduït a la zona després que es canvies les preferències a l’entrada de PLF, a d’intersecció del carrer Ramon Turró i el carrer Sindicat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics