URGENT

Lloret es promociona com a destí per a reunions

Compartiu aquesta història

La ciutat ha presentat aquesta setmana la seva oferta per acollir turisme de reunions davant d’uns 600 professionals del sector, d’àmbit català. Entre d’altres hi havia hotelers, responsables d’equipaments, organitzadors de congressos i agències especialitzades. Alguns d’ells no coneixien el projecte lloretenc, que es va iniciar fa 5 anys.

L’organisme que gestiona tota aquesta oferta de Lloret es coneix com a Lloret Convention Bureau. La seva directora, Elisabeth Keegan, destaca que a diferència d’altres destins, el de Lloret va sorgir a partir de la iniciativa privada i no des d’unes institucions públiques.

Ara fa 5 anys es va fer a la localitat el palau de congressos, el casino estava en projecte i l’Ajuntament va començar a construir el nou teatre, unes noves infraestructures que podien ser utilitzades per aquest tipus de turisme, cosa que va generar la necessitat de crear aquest organisme que gestiona l’oferta turística de reunions i convencions .

L’organisme funciona amb un pressupost mixte; 50% públic i 50% privat.

Durant la trobada amb professionals, Lloret va participar en una taula rodona sobre bons exemples de captació d’aquest segment de visitants, al costat de Port Aventura, Garrotxa i Sant Carles de la Ràpita.

Aquesta trobada va ser dimarts i avui la destinació estarà present en una jornada per a gerents i directors d’associacions professionals. Lloret participarà com a expositor, en què presentarà els seus productes per atraure estades, convencions i congressos.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics