El PP de Blanes reclama que s’acceleri la creació de rodalies de Girona

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El regidor i portaveu del PPC a l’Ajuntament de Blanes, Salvador Tordera, ha enviat una carta al conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, en la que li demana que acceleri la creació del servei de Rodalies de Girona,ja que el considera que la seva posada en marxa és una qüestió de voluntat política.

Així mateix, Tordera va informar en l’últim ple municipal que havia enviat aquest escrit a la Direcció General de Transports i Mobilitat i que en la resposta que va rebre s’assegurava que «en aquests moments s’està treballant en la configuració del servei de rodalia ferroviària de Girona».

Davant d’això, Tordera va demanar en un prec al grup municipal de CiU a Blanes que pressioni el conseller perquè es posi realment fil a l’agulla. El popular, a més, va demanar que el Govern català i el senyor Vila no dediquin tants esforços a la seva voluntat de separar Catalunya de la resta d’Espanya i els centrin en solucionar temes clau pel territori com la millora del servei ferroviari a les comarques de Girona.

Tordera també recorda que CiU va prometre que la línia entre Blanes, Girona i Figueres entraria en funcionament el 2012i va recordar altres imcompliments de la Generalitat. Va posar l’exemple de la connexió del carril per vehicles d’alta ocupació i autocars entre Blanes i Lloret.

Tordera demana a la Generalitat que no s’adormi amb les Rodalies de Girona perquè és una connexió vital pel desenvolupament del territori i espera que el servei entri en funcionament el primer trimestre d’aquest any 2014 tal i com ha promès el govern.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics