Denuncien l’alcalde de Blanes pel sobre cots de la Ciutat Esportiva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nova denúncia contra Josep Marigó, per la seva gestió en el mandat 2003-2007. Si el novembre passat el jutjat admetia a tràmit una querella presentada pel president del Club d’Hoquei, Josep Ridaura, i el Partit Democràtic de Blanes contra Marigó pels delictes de tràfic d’influències i contra l’ordenament del territori per haver deixat de cobrar diversos rebuts d’IBI del municipi, ara és la Guàrdia Civil qui ha rebut una nova denúncia per les obres de la Ciutat Esportiva.

Aquesta setmana, un grup de veïns encapçalats per, de nou, per Ridaura i el PDB han presentant una denúncia demanant que s’investigui “la desviació pressupostària” que, segons ells, hi va haver en el projecte de la Ciutat Esportiva. Ridaura creu que hi ha indicis que s’han “malgastat diners públics” en una obra que ha quedat a mitges i que ha tingut un sobrecost de 10 MEUR.

Els veïns han aportat documentació i han adjuntat fotografies per “demostrar” que no s’ha urbanitzat la zona, tot i que es van pagar diners per fer-ho. Segons la documentació aportada pels veïns, la construcció del poliesportiu estava pressupostada inicialment en 23 MEUR però finalment en va costar 33. Ridaura i la resta de denunciants afirmen que no hi ha una explicació per aquesta “desviació”.

Per la seva banda, Josep Marigó (PSC), atribueix les denúncies constants a una “persecució” del president del Club d’Hoquei, Josep Ridaura, contra ell. Tot i això afirma tenir la consciència tranquil•la i que descarta emprendre cap acció legal contra Ridaura perquè confia que el cas s’acabi arxivant, com altres denúncies que el president del Club d’Hoquei ha presentat contra ell.

Marigó creu que els números de la construcció de la Ciutat Esportiva detallen els motius de l’encariment de l’obra, que bàsicament es va deure a recomanacions dels cossos d’emergències o a altres modificacions que sempre van passar pel sedàs de l’empresa pública Gisa, que és qui es va encarregar d’adjudicar i regular el cost del projecte.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics