Malgrat torna a pintar les façanes del barri del Castell i la Verneda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El consistori ha posat en marxa una segona campanya del pla ocupacional “Tu hi pintes molt!”. La iniciativa, que ja es va fer l’any passat , persegueix un doble objectiu. D’una banda millorar el paisatge urbà del barri del Castell i La Verneda i alhora facilitar l’accés al món laboral a persones en situació d’atur.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament per poder contractar 3 persones de Malgrat, que treballen des de l’1 de febrer i durant sis mesos en aquesta campanya.

En el que portem de mes ja s’han pintat les façanes de tres habitatges i s’han recollit més de 20 sol•licituds.

Els propietaris interessats en que es pinti la seva façana ho han de sol•licitar per escrit a l’Oficina d’Habitatge ubicada al Centre Civíc o bé a l’Ajuntament. Com a novetat, enguany es donarà prioritat a les sol•licituds que l’any passat no van poder ser ateses. El termini per demanar-ho acaba el 31 de juliol.

Els propietaris dels habitatges que participin de la campanya només han d’assumir el cost de la pintura i assumir que les façanes es pintaran d’acord amb la carta de colors del barri, elaborada al 2010.

Segons l’Ajuntament, aquesta iniciativa ha representat un estímul a la rehabilitació de façanes en aquests dos barris.

En la primera edició de la campanya es van pintar 30 façanes, 10 de les quals van ser del propi carrer del Castell.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics