Blanes torna a programar tallers d’autodefensa per a dones

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Sota el lema “No més violència contra les dones”, la Policia Local de Blanes ha organitzat la segona edició d’un curs gratuït d’autoprotecció adreçat específicament a les dones. El seu objectiu és que puguin incrementar el seu nivell de resposta en situacions que posin en perill la seva seguretat personal.

L’èxit de la primera edició, que va tenir lloc a principis del passat mes de novembre, amb la participació d’un total de 54 dones, han esperonat a la policia a fer aquesta segona edició, en menys de 4 mesos.

De fet al passat novembre hi va haver moltes persones interessades que es van quedar sense poder-lo fer per manca de més places.

El curs d’autodefensa està impartit per quatre agents especialitzats en seguretat ciutadana. Alhora, la intenció és aprofundir en la temàtica i donar l’oportunitat perquè més dones puguin assistir-hi.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics