URGENT

PLF posarà en marxa dissabte la seva xarxa d’internet gratuït

Compartiu aquesta història

8 places del centre i del barri Sta. Maria oferiran a partir del proper dia 1 de març accés a internet de forma gratuïta a través d’una xarxa lliure sense fils.

L’Ajuntament fa anys que treballa per oferir aquest servei que possibilitarà a tothom que tingui un dispositiu, com un portàtil, un telèfon intel•ligent o una tableta, connectar-se a internet.

De moment, en una primera fase, aquest internet gratuït es donarà a 8 places i equipaments municipals distribuïts entre el centre i Sta Maria.

Així les places Major, Poppi, Fòrum Palatiolo, Valls d’Ax i Joaquim Ruyra, així com també les Esplanes, la Piscina, Can Batlle i el camp de futbol oferiran aquest servei.

La intenció de l’Ajuntament és facilitar l’accés a tota la població a internet per evitar la fractura digital entre els palafollencs. Ho explica Josep Rueda, regidor d’Urbanisme.

Per gaudir d’aquest servei caldrà donar-se d’alta en un formulari que apareixerà quan es connecta per primera vegada a la xarxa sense fils. Des de llavors cada vegada que s’utilitzi caldrà validar-se amb usuari i contrasenya, i no hi haurà limitació horària per usar aquesta xarxa. El que sí avisen des de l’Ajuntament és que cada dues hores caldrà validar-se de nou per continuar amb la sessió.

Ara com ara la connexió serà limitada a una velocitat de 256 kbps per cada usuari.

El consistori espera poder posar en marxa en breu un nou repetidor que permeti connectar tant St. Genís com Ciutat Jardí i St Lluís, donant per finalitzat l’expansió del projecte de creació de la xarxa sense fils de PLF.

Aquest servei serà donat per l’Ajuntament, que assegura que s’esforçarà per garantir la continuïtat i l’accessibilitat del servei d’accés.

El consistori enviarà a cada casa un fulletó explicatiu del servei i un mapa per localitzar les places i zones on funcionarà el servei a partir de dissabte.

 

 Fulletó explicatiu sobre el servei

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics