Tordera treballava amb una de les empreses vinculades al cas Manga

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Quan va saltar l’escàndol ara fa un any, l’ajuntament va rescindir el contracte amb l’empresa GRS Arc Local, que fins llavors s’encarregava de la gestió de les multes generades per l’ordenança de civisme de Tordera.

Sobre aquesta empresa recauen sospites del cas Manga, en el que també s’implica a responsables polítics de CiU a la nostra zona com ara l’exalcalde de Blanes i actual president del Patronat de Turisme de la Costa Brava, Ramon Ramos.

Ramos seria qui aconseguiria els contactes dels ajuntaments de la zona per a l’empresa GRS Arc Local.

Segons les investigacions que ha dut a terme el Servei de Vigilància Duanera entorn al Cas Manga, l’empresario Àlex Ros, propietari de GRS Arc Local, va contactar amb l’Ajuntamient de Tordera, gràcies a las gestions de Ramon Ramos. Diu el sumari del cas que Ros hauria abonat una quantitat econòmica per cada contacte facilitat per Ramos, entre els que hi hauria membres de l’alta direcció de CiU, tot i que no s’hi va acabar de reunir arran de l’esclat de l’escàndol.

 

Segons sembla, gràcies a aquests contactes, Ros aconseguia presentar-se als concursos públics per aconseguir contractes amb consistoris. Per adjudicar-se els contractes, i segons es després de les investigacions, Ros utilitzava empreses, suposadament alienes a ell, per tal que també presentessin ofertes amb condicions més desfavorables a GRS Arc Local. D’aquesta manera, els consistoris podien adjudicar els contractes a l’empresa de Ros, que era la que presentava millor oferta.

En el cas de Tordera, i segons fonts municipals consultades per la Vanguardia, l’empresa de Ros es va fer amb un contracte menor per gestionar les multes de civisme, tot i que no es coneixen les condicions d’aquest contracte.

Segons la plana web de GRS Arc Local, l’empresa també ha realitzat un treball de camp a Tordera per aconseguir les dades necessàries per regularitzar la valoració cadastral de la localitat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics