Els tres Tombs arriben diumenge a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Com cada primer cap de setmana de Març, la Puput organitza els Tres Tombs a la nostra població. D’aquesta manera aquest diumenge, a partir de les 10 del matí, es farà la concentració dels animals que participaran a la trobada. El punt de concentració, una vegada més, serà a la Porta del Cel.

Des d’aquesta zona, els animals, sobretot cavalls, desfilaran cap a l’església parroquial, on es farà la benedicció de totes les bèsties i, tot just després , començaran els tres tombs pels principals carrers del centre de PLF.

David Alenyà, membre de la Puput, explica que tot i els problemes pressupostaris, la planificació es manté respecte els altres anys i anima als palafollencs a participar-hi .

Després dels tres tombs, cap a quarts de 3 de la tarda, està previst el dinar popular a la gespa del Casal de L’avi. Per participar al dinar calia comprar els tiquets de forma anticipada fins avui divendres, ja que no hi ha opció de comprar-lo el mateix diumenge.

La festa dels Tres Tombs a PLF fa anys que es celebra i, tot i que s’hi ha introduït canvis i novetats, al final la combinació que més acceptació ha tingut és la planificació que es repeteix en els últims anys.

La celebració dels tres tombs a PLF comportarà també afectacions al trànsit. D’entrada estarà prohibit circular als carrers del centre, i tampoc es podrà estacionar en les vies per on es faran els tombs dels animals tal i com s’indica des de fa uns dies amb senyalització excepcional.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics