Els productes alimentaris de la Fundació del Molí es comercialitzaran a Bon Preu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

A finals de la passada setmana es va fer la presentació a la Pedrera de BCN de la Cooperativa 2147 mans, que està formada per 14 entitats que treballen el producte agroecològic i que donen feina a persones amb discapacitats intel•lectuals o amb trastorns mentals, majoritàriament. Una de les integrants d’aquesta cooperativa és la Fundació del Molí d’en Puigverd de PLF, que té com una de les seves línies de treball el producte agrari.

Aquestes entitats que formen la cooperativa donen feina a més de mil persones, i ara han fet un pas més enllà unint esforços per vendre els seus productes a les botigues del Grup Bon Preu sota una sola marca, amb una planificació de la producció i una logística compartides.

 

En el primer any de treball conjunt amb el grup Bon Preu esperen poder vendre 500 tones de producte agroalimentari.

De moment es posen a la venda 25 productes per acabar l’any amb una cistella d’una 50a de productes. En aquest sentit “2147 Mans” comercialitzarà producte fresc, productes frescos envasats i també kits que permeten fer plats senzills.

La Fundació privada el Molí d’en Puigvert va voler dedicar l’acte de presentació del projecte als treballadors que fan possible l’activitat. Per això una nodrida representació tant d’usuaris com de professionals de l’entitat va participar en l’acte de presentació que es va fer divendres a la Pedrera de BCN amb la presentació del conseller d’empresa Felip Puig.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics