PLF celebra el Dia de la Dona amb una setmana plena d’activitats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ahir a la tarda es va obrir el programa de commemoració del dia Internacional de la Dona Treballadora que es celebra aquest proper dissabte. Ho va fer amb una xerrada entorn al mite de la domesticitat a càrrec de la historiadora malgratenca Sònia Garangou a la Masia de Can Florenci, seu del Casal de la Dona.

Aquesta conferència dóna pas avui a uns tallers estètics per aprendre a decorar-se les ungles i sobre l’estètica dels peus. També es farà una sessió del club de lectura, com cada 1r dimarts de mes

Dijous les activitats es centren en una exhibició de dansa oriental al casal de la dona a càrrec de la professora Elisa Afrah i les alumnes del curs que imparteix al casal. Segons Olga Elia, del casal de la Dona, l’exibició serà a les 6 de la tarda amb alumnes infantils del curs de dansa oriental.

El divendres hi ha una dobla activitat. D’entrada es farà un taller de relaxació amb Sònia Fontseca a partir d’1/4 de 7 de la tarda i al vespre es farà la sortida per anar a veure l’obra de teatre ”Dones com Jo” de T de teatre a BCN. A la sortida hi aniran 42 dones de PLF

El dissabte, dia internacional de la dona, es farà una exposició de frases de conscienciació que es podran llegir en diferents emplaçaments i comerços del nostre municipi.

Aquestes frases han estat escrites pels joves que van participar en un taller a Can Batlle i alumnes de l’escola d’adults.

A banda de les activitats concretes, el casal de la dona, com cada any, obrirà totes les seves classes i tallers durant aquesta setmana per tal que tothom qui ho vulgui pugui conèixer de prop l’activitat regular del casal que té la seva seu a la Masia de Can Florenci, al centre de PLF. Ho explica la presidenta del casal, Loli Gallardo.

Ahir també es va obrir una exposició amb les pintures del curs que es fa al mateix casal com activitat regular

Tortes les activitats de la setmana de la Dona han estat programades gràcies al casal i al treball transversal de diverses regidories.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics