Els centres educatius de PLF obren portes abans de l’inici de les preinscripcions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Les dues escoles i l’institut de la nostra vila han organitzat aquesta setmana diferents jornades de portes obertes per mostrar les instal.lacions i els seus projectes educatius. Amb aquestes jornades es vol aclarir dubtes als pares i alumnes a l’hora de triar el futur centre.

D’aquesta manera l’IES de la Font del Ferro farà la jornada demà dijous. Es vol, a banda de donar tota la informació relativa al procés de preinscripció, fer una visita guiada al centre de secundària per conèixer les opcions educatives. Ho explica el director de l’institut, Daniel Lopez.

-*

Abans de la visita de demà per a famílies, els estudiants de 6è de les dues escoles de PLF han visitat el centre aquesta setmana.

El Ceip Mas Prats programa les portes obertes aquest divendres a la tarda. La intenció és aprofitar que l’escola està en ple funcionament per tal que els nous pares coneguin el centre i el projecte educatiu. Abans de la visita es farà una xerrada a les 3 de la tarda, com explica la directora del centre Rebeca Gómez.

Dissabte al matí es farà la jornada de portes obertes a l’altra centre de primària de PLF, al Ceip Les Ferreries.

Es fa dissabte per tal de poder gaudir de les instal.lacions sense molestar al desenvolupament de les classes, i amb la possibilitat de veure el centre amb tranquil·litat i amb la dedicació dels professors que faran de guia. Ho diu Núria Vidal, directora de Les Ferreries

Un cop triat el centre desitjat, la setmana que ve, dimarts, començarà el procés de preinscripció pel proper cuirs escolars, sobretot pels nous alumnes de P3 a les escoles i de 1r d’ESO a l’Institut de secundària.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics