Baixa el nombre d’aturats a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La nostra localitat va acabar el mes passat amb 844 persones a l’atur segons dades facilitades per la Generalitat. Això suposa una reducció de 19 persones respecte el gener, el que suposa una davallada del 2.2%, la més important juntament amb Sta Susanna de tota la zona de l’Alt Maresme.

Tradicionalment el mes de febrer acostuma a portar augment del nombre d’aturats a la nostra localitat, pel que aquesta rebaixa suposa un canvi de tendència. De fet, el màxim d’aturats mai registrat a PLF es va donar just fa un any. El febrer del 2013 hi havia a la nostra vila 922 persones sense feina, una 80a més que ara.

Per trobar un febrer amb menys aturats que ara, caldria remuntar-se al 2011.

La reducció de l’atur, però no s’ha donat a tots els municipis de la nostra comarca. De fet, només PLF, Malgrat i Sta Susanna aconsegueixen reduir el seu atur. Malgrat l’ha rebaixat en 22 persones situant-se al febrer en els 1768 aturats. Sta Susanna ha rebaixat el seu atur en 7 persones, fins les 262.

A l’altra banda de la balança hi ha Tordera, on el nombre de desocupats ha augmentat en un 4% respecte el gener i ja s’enfila per sobre de les 1750 persones. També augmenta, però en menor mesura a Pineda que s’acosta a les 3150 persones a l’atur aquest febrer.

A nivell comarcal, el Maresme ha aconseguit reduir els desocupats en 175 persones i va tancar el mes amb 39600.

Per la seva banda Blanes ha reduït en 1 persona la seva llista d’aturats, i ara en té 4039

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics