URGENT

Detenen 3 joves per agredir una noia i robar-li el telèfon mòbil a Blanes

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge dos joves i una menor d’edat que van estomacar una noia a l’exterior d’una discoteca de Blanes. Arran de l’agressió, la víctima va haver de ser atesa a l’hospital i va necessitar rebre punts de sutura a la cara.

Diumenge al migdia, els agressors, que coneixien al noia, li van robar el mòbil en ple carrer i la van amenaçar d’apallissar-la si denunciava els fets. I a la matinada, mentre la víctima estava a la discoteca, li van prendre la jaqueta. Quan la noia va sortir a buscar-la, la van envoltar i li van començar a donar cops de puny i puntades de peu. Els agents els han detingut per robatori amb violència i lesions.

Els tres detinguts són tots de nacionalitat xilena i viuen entre Blanes i Malgrat. Els detinguts són un jove de 22 anys, una noia de 19 anys i una menor d’edat (que està a punt de complir la majoria).

La victima va denunciar finalment els fets, i va donar la descripció dels tres xilens als mossos. Els agents els van detenir a tots aquella mateixa matinada per un delicte de robatori amb violència i, en el cas del noi i la menor, per un segon de lesions.

Els dos majors d’edat, que tenen diversos antecedents per fets similars, van passar dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes. Després de prendre’ls declaració, el jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs. Pel que fa a la menor, els mossos la van lliurar als seus tutors legals en espera que la Fiscalia de Menors la citi a declarar en breu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics