Tordera acull l’assemblea dels Castellers de L’alt Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest proper dissabte, el Teatre Clavé de Tordera acollirà l’assemblea ordinària del 2014 dels Castellers de l’Alt Maresme. La trobada ha de servir per debatre diferents temes com el pressupost de la Colla per aquest any, el pla Organitzatiu, l’informe Tècnic i la presentació del calendari d’actuacions de la Colla.

Durant l’assemblea també està previst fer l’elecció i aprovació de l’escut de la colla. En aquest sentit hi ha prop d’una 50a de propostes d’escut que ens han arribat de tots els pobles de l’Alt Maresme a través d’un concurs.

L’assemblea es farà dissabte a les 10 del matí al Teatre Clavé de Tordera.

La colla està preparant el calendari d’actuacions per aquest any. Una de les primeres demostracions castelleres que farà la colla serà a la nostra localitat el proper mes d’abril.

Coincidint amb la Festa Major Petita, els castellers de l’Alt Maresme faran una actuació completa a la nostra vila. La previsió i programació de la festa situa l’actuació castellera el dilluns de pasqua, dia 21 d’abril. Serà la 2a gran actuació de la colla que el dia 13 hauran actuat a Tordera i el dia 26, 5 dies després que a PLF, ho faran a Calella.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics