L’actor, director i autor Ramon Madaula guanya el premi Recvll de teatre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ahir diumenge es van lliurar els guardons corresponents a la 50a edició dels Premis Recvll de Blanes.

Els premis, amb 6 modalitats, han guardonat enguany el reconegut actor, autor i director teatral Ramon Madaula amb el premi de teatre per l’obra ‘Coses Nostres’. Aquesta és la primera peça teatral que l’autor finalitza i publica en la qual utilitza els personatges d’un director d’un teatre públic i un crític per fer “un examen de consciència i autocrítica” sobre el món del teatre català.

El mataroní Joan Carles González Pujalte ha aconseguit el premi de Poesia, dotat amb 1.500 euros, amb el treball ‘Les coses i els miratges’.

El premi de Periodisme ha recaigut en el periodista gironí Josep Víctor Gay que fa 2 anys ja el va guanyar amb l’article titulat ‘Joaquim Ruyra i Girona: un gran silenci’ i aquest any ho ha fet amb l’article ‘Joaquim Ruyra i Carles Rahola, vides…morts paral.leles’.

Pel que fa al Premi de Retrat Literari, l’obra premiada ha estat ‘Eugeni S.Reig, l’amic de les paraules’ de Joan Tudela.

Jordi Serra, de Palafrugell, ha estat el guanyador de la primera edició del Premi Joan Petit de Conte Infantil, amb el treball ‘La Paula es queda sense paraula’.

Coincidint amb les noces d’or dels prestigiosos premis literaris, s’ha arribat a la major xifra d’obres participants mai assolida fins ara al llarg de tota la seva història, amb un total de 225 treballs de 196 autors diferents.

D’aquest total el major nombre, 66 originals, correspon precisament a la nova categoria convocada per primera vegada aquest any: el Premi Joan Petit de Conte Infantil, creat amb el suport de la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics