Comencen els treballs per urbanitzar el carrer Colom de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament, a través de l’empresa Aigües Blanes S.A., ha posat en marxa la primera fase del projecte d’urbanització del carrer Colom i els seus entorns situat al barri dels Pins, al cor de la zona turística del municipi. Aquesta primera fase s’allargarà fins a mitjans de juny, mentre que la segona començarà passat l’estiu, amb la intenció de finalitzar els treballs abans de la setmana santa de l’any 2015.

L’execució de les dues fases suposarà una inversió total de més de 3 milions d’€, i els treballs consistiran bàsicament en la instal•lació del clavegueram, recollida d’aigües pluvials i abastament d’aigua potable dels carrers Enric Morera i Colom, així com els seus entorns.

Durant la primera fase les obres incidiran especialment en el carrer Enric Morera, mentre que passat l’estiu els treballs de la segona es concentraran en el carrer Colom, en el tram comprès des de l’avinguda Vila de París, actualment sense asfaltar.

D’aquesta manera, fins a mitjans de juny s’instal•larà al subsòl del carrer un caixó per a l’evacuació d’aigües pluvials i el sistema de renovació de les xarxes de clavegueram i d’aigua potable. Durant la segona fase, que començarà a mitjans de setembre, es farà el gruix central del contingut del projecte, amb la instal•lació de canonades per a l’evacuació d’aigües pluvials entre d’altres.

Les obres de la segona fase finalitzaran amb l’adequació del paviment, l’enllumenat i senyalització del tram del carrer Colom. Aquests treballs, que serviran també per regularitzar els vials de circulació de la zona, abasten una superfície total de 6 mil m2.

La Policia Local de Blanes ha posat en diverses mesures circulatòries amb l’objectiu que les obres afectin el mínim possible tant als veïns com als establiments hotelers i comercials que hi ha en aquesta zona. En aquest sentit, s’ha dissenyat un circuit alternatiu per als usuaris de la zona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics