L’oposició critica l’alarma creada pel govern sobre el casal d’estiu d’enguany

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada el govern municipal va enviar cartes i correus electrònics a les famílies de PLF alertant que el casal d’estiu de PLF perilla aquest any. El consistroi explica que una nova llei del govern central obliga a demanar informes que permetin l’organització d’aquesta activitat pel que no està garantida la seva realització aquest estiu.

Segons la carta, el casal d’estiu està pendent de dos informes; un que certifiqui que no hi ha duplicitat de competències a PLF i un segon per garantir que l’activitat no suposarà un daltabaix econòmic a les arques municipals.

Tan el PP com ERC consideren que el govern està fent un alarmisme innecessari en torn al casal.

Els populars parlen d’ineptitud de la regidora d’Ensenyament, Antònia Petit, ja que afirmen que el casal no només no perilla sinó que l’Ajuntament podrà fer aquesta activitat aquest any i els anys futurs si així ho vol.

El PP creu que s’està espantant als pares amb falsedats i demagògia, i ho recorda que les poblacions veïnes no han qüestionat la realització dels seus casals d’estiu. Diu Oscar Bermán, que la regidora l’únic que vol és criticar la nova llei del PP.

Per tot això que els populars parlen de cortina de fum per amagar la mala gestió de la regidora en la cartera de governació i ensenyament.

Per la seva banda els republicans han expressat la seva perplexitat per l’alarma social que consideren que ha creat el govern amb la carta distribuïda la setmana passada.

Asseguren que comunicar a les famílies que potser no es farà el casal, quan no hi ha res en ferm, crea una alarma injustificada i que demostra improvisació per part del govern municipal. Diu el portaveu dels republicans, Francesc Alemany, que fa unes setmanes s’aprovaven uns pressupostos amb uns números que no haurien de fer perillar la realització del casal i recorda que els Ajuntaments veïns ja treballen en els seus casals.

Esquerra va més enllà i considera que aquesta comunicació a les famílies amaga una manca de voluntat política per fer el casal d’estiu municipal.

Consultada per aquesta emissora, la direcció General de Joventut de la Generalitat ha confirmat que ha emès un informe favorable a l’Ajuntament de PLF, pel que només mancaria un segon informe sobre la salut econòmica de l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics