El cadet Femení de bàsquet guanya el seu primer partit de la segona fase

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ho va fer aquest cap de setmana al Palauet i contra la Unió Girona Blau per 42 a 34, 8 punts a munt pel PLF que inicia la segona fase de la lliga amb una bona victòria. Aquest proper cap de setmana descansara.

No han tingut tanta sort els seus companys d’altres equips del club palafollenc.

El sènior no troba el cami de la victòria i ha caigut aquesta setmana a casa contra el Cornella de Terri. 19 a munt pels gironins que van marxar amb un contundent victòria; 41 a 60. La setmana que ve, el sènior, que és el cuer de la taula, té un desplaçament complicat a la pista de l’Olot, que és el 3r classificat.

El Sots25 té entravessada aquesta segona fase de la lliga i no hi ha manera que aconsegueixin una victòria. 4 partits; 4 derrotes,. L’última a casa contra el Ceset, 53 a 65. Així el Ceset és líder i el PLF cuer d’aquesta fase amb 5 equips.

La propera jornada buscaran la primera victòria a Salt.

El junior també va perdre. Ho va fer de 10 punts; 45 a 55 i contra el Palamós. L’equip és 3r amb 2 victòries i 2 derrotes en el que va de segona fase. El proper desplaçament serà a la pista del Celrà, un equip que té 3 victòries i 1 derrota.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics