Organitzen jornades de voluntariat per netejar el bosc de Fenals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació Mediambiental “Xatrac” de Lloret ha engegat un projecte de voluntariat per millorar l’estat ecològic del bosc litoral de Fenals, donar a conèixer la riquesa de l’espai i implicar tothom en la seva conservació. En concret, els treballs dels voluntaris consistiran en treballs durant una setmana on es realitzaran diferents accions com ara la neteja de residus, l’eradicació de plantes invasores i la plantació d’altres espècies autòctones.

La setmana del voluntariat començarà el 31 de març i acabarà el 6 d’abril i vol no només netejar l’espai sinó també informar el públic sobre la importància ecològica d’aquest espai per ajudar en la seva conservació.

El bosc de Fenals ha patit en els darrers anys grans canvis, amb plantes invasores i espècies animals colonitzadores així com comportaments dels humans poc respectuosos amb l’entorn. La intenció, doncs, és tornar al bosc originari i conservar-lo amb una bona gestió.

Aquesta acció es durà a terme gràcies a una subvenció de l’empresa Patagonia, especialitzada en equips d’aventura i amb el suport del mateix Ajuntament.

Qui vulgui participar durant tota la setmana, caldrà que tingui estudis i coneixements sobre ciències naturals, mentre que també s’accepten voluntaris esporàdics per participar en les diferents tasques previstes en aquesta setmana del voluntariat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics