Un empat, una derrota i una victòria pels equips de futbol locals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

A la mitja part, l’Amateur de PLF perdia per 0 a 2 contra el Farners, però a la represa els palafollencs van dominar el partit capgirant el marcador fins el 3 a 2 final, amb gols de Hernández, Ayuso i Svetomir.

La remuntada fa que l’amateur es mantingui a la 3a plaça de la lliga a 4 punts del líder que és l’Aro i a 1 del 2n classificat, el Tordera.

La propera setmana jugaran contra els 11s a la taula, el Silenc.

L’empat l’hem de buscar en un partit molt igualat entre el cadet palafollenc i el Breda. La igualada en el marcador es va anar alternant fins arribar al 3 a 3. Els gols palafollencs els van marcar Toni, Miguel i Daniel, que va tancar el marcador. El cadet és 4t a la classificació i la propera jornada pot retallar distància amb els equips capdavanters de la taula, ja que jugarà contra el Lloret, que és 2n classificat.

La derrota la protagonitzat l’infantil que aquest cap de setmana tenia un duel complicat amb el Tordera. Els veïns es van imposar per 0 a 3. La derrota situa al PLF a la 6a plaça del campionat. Aquesta setmana jugarà a casa del Riudarenes que és el 4t classificat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics