El ple de PLF es torna a reunir després dels incidents de l’última sessió

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Demà divendres està convocat un nou ple ordinari de l’Ajuntament de PLF amb un total de 13 punts a l’ordre del dia.

Serà la primera vegada que els regidors municipals es tornaran a reunir després de la reunió que es va fer fa 3 setmanes per mirar de rebaixar la tensió que s’ha viscut en les últimes sessions i més concretament en l’últim ple, el del gener, que va acabar amb batussa entre els grups municipals.

Entre els 13 punts a l’ordre del dia hi ha l’aprovació d’un Pla d’actuació municipal Multirisc, que haurà d’agrupar en un únic pla, els protocols d’actuació en casos d’emergència o risc, com ara incendis, nevades o aiguats.

També es preveu acabar d’aprovar definitivament la normativa de sorolls i vibracions del nostre municipi i l’aprovació d’una obra d’adequació d’un camí prop de St Pere de Vivelles, una zona on hi ha un conflicte latent amb un dels propietaris.

També es tractarà la cessió a l’Ajuntament d’una canonada d’aigües residuals, propietat d’Inditex, per tal que es pugui utilitzar per les industries que hi ha a la zona d’en Puigverd.

El ple, que inclou una moció del PP, acabarà amb els precs i preguntes de regidors i del públic assistent a la sessió, que començarà a les 8 del vespre i que serà transmesa en directe per RP des de la sala de plens.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics