URGENT

El ple de PLF es torna a reunir després dels incidents de l’última sessió

Compartiu aquesta història

 

Demà divendres està convocat un nou ple ordinari de l’Ajuntament de PLF amb un total de 13 punts a l’ordre del dia.

Serà la primera vegada que els regidors municipals es tornaran a reunir després de la reunió que es va fer fa 3 setmanes per mirar de rebaixar la tensió que s’ha viscut en les últimes sessions i més concretament en l’últim ple, el del gener, que va acabar amb batussa entre els grups municipals.

Entre els 13 punts a l’ordre del dia hi ha l’aprovació d’un Pla d’actuació municipal Multirisc, que haurà d’agrupar en un únic pla, els protocols d’actuació en casos d’emergència o risc, com ara incendis, nevades o aiguats.

També es preveu acabar d’aprovar definitivament la normativa de sorolls i vibracions del nostre municipi i l’aprovació d’una obra d’adequació d’un camí prop de St Pere de Vivelles, una zona on hi ha un conflicte latent amb un dels propietaris.

També es tractarà la cessió a l’Ajuntament d’una canonada d’aigües residuals, propietat d’Inditex, per tal que es pugui utilitzar per les industries que hi ha a la zona d’en Puigverd.

El ple, que inclou una moció del PP, acabarà amb els precs i preguntes de regidors i del públic assistent a la sessió, que començarà a les 8 del vespre i que serà transmesa en directe per RP des de la sala de plens.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics