Eviten el desnonament d’una família amb 5 fills de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca han evitat aquest matí que es fes efectiu el desnonament d’una família del municipi que viu al carrer Joan Esquena de Malgrat.

Es tracta d’una família d’origen gambià que fa 10 anys que vivia en aquest immoble de compra, amb els seus 5 fills, 2 d’ells amb disminució.

Els únics ingresso de la família són els 426€ d’ajuts socials, amb els que no pot fer front a la hipoteca i a les despeses bàsiques. Davant d’això el Banc Popular de Blanes havia tirar endavant l’execució hipotecària.

Un grup d’una 30a de persones de la PAH ha aconseguit aturar aquest desnonament. Ricard Forné, membre de la PAH de Pineda explica que el banc ja havia venut el pis afectat a un tercer, sense coneixement de la família.

En Bamba és el pare de la família afectada. Diu estar més tranquil després de l’acció d’avui. Explica que va acordar amb el banc pagar segons les seves possibilitats, però passats uns mesos s’ha trobat amb l’execució hipotecària.

El grup de la PAH intentarà ara aconseguir que el Banc Popular de Blanes s’avingui a fer un lloguer social per en Bamba i la seva família, que fa 25 anys que viuen a Catalunya, per evitar que quedin al carrer.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics