Vila no garanteix millores a la NII al Maresme a curt termini

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El conseller de Territori i sostenibilitat, Santi Vila, afirma que, ara com ara, no hi ha cap actuació prevista per trobar una alternativa a la carretera NII, com reclamava la passada setmana la Mesa de Mobilitat de la nostra comarca.

Vila considera que a curt termini el que cal és allargar l’autopista de Tordera i fins a Lloret de Mar, tal i com està previst. A més considera que cal aprofundir en els descomptes que ja es donen ja als usuaris de l’autopista que usen vehicles ecològics o per la recurrència de pas per aquesta via.

Per la seva banda, el conseller es va mostrar feliç per la posada en marxa aquesta setmana de la línia de Rodalies de Girona que connecta el Maresme amb l’Alt Empordà amb 16 trens diaris entre setmana. Considera que aquest servei, que ja es donava fa 20 anys, no s’hauria d’haver interromput en el seu dia. Vila afirma que un cop s’avalui el funcionament d’aquesta línia, s’estudiarà la possibilitat d’ampliar freqüències i fins i tot que es perllongui als caps de setmana.

foto-01

El conseller va participar ahir al vespre en un acte de partit a Malgrat de mar on va parlar amb la portaveu de CiU en aquesta vila, Neus Serra, de la complexitat del moment i de les oportunitats de futur. Va ser la primera edició del cicle “Diàlegs pel futur de Malgrat”, on els nacionalistes es volen replantejar el model de poble.

La visita de Vila va congregar més d’un centenar de persones a la biblioteca municipal de Malgrat, entre ells el president de CDC a PLF, Josep Maria Botella.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics