URGENT

Blanes i Ardales estrenyen llaços en la celebració del Dia d’Andalusia

Compartiu aquesta història

 

Les dues ciutats, que estan agermanades, han compartit aquests últims dies diverses activitats que s’han realitzat al municipi veí per celebrar el Dia d’Andalusia, a l’hora que reforcen els lligams que les uneixen.

Els actes s’han organitzat des de l’Associació Andalusa d’Ardalenys i Amics d’Ardales, els ajuntaments de Blanes i Ardales, i les Diputacions de Girona i Màlaga.

En aquest sentit divendres al matí els respectius alcaldes van encapçalar la inauguració oficial d’una mostra fotogràfica a la sala municipal García Tornel. Al vespre, es va oferir un espectacle al Teatre de Blanes i diumenge es va fer un esmorzar típic ardaleny per tornar a oferir, a la tarda un altre espectacle teatral al mateix teatre.

Les dues poblacions estan agermanades des de 1993. Una relació que neix arran del gran nombre de vilatans d’Ardales, (alguns parlen de centenars) que van deixar el seu municipi de naixement per emigrar a Blanes a la dècada dels 50.

El record de la seva ciutat natal sempre ha estat present i són habituals els comerços, associacions i actes organitzats per el col.lectiu de nouvinguts d’Ardales.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics