Reobriran el cinema multisales de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Després de setmanes d’incertesa i negociacions, l’empresa d’exhibició gironina OCine ha arribat a un acord amb Catalunya Caixa per tal de reobrir les portes de l’antic cinemes Lauren Costa Brava, que van tancar a mitjans de gener.

A més, segons les informacions que han transcendit, la nova empresa mantindrà la plantilla de treballadors dels antics cines.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, va valorar molt positivament ahir que s’hagi arribat a un acord que eviti el tancament definitiu de les sales de cinema. L’alcalde recordava que l’activitat de cinema a Blanes funcionava, i que resultava un atractiu més per a la zona, que té un àmbit de repercussió d’uns 180.000 habitants.

Marigó ha valorat molt positivament que s’hagi pogut tancar un acord amb Catalunya Caixa de manera ràpida.

Els Lauren de Blanes van tancar malgrat el potencial d’un equipament que tenia una de les xifres d’espectadors més altes de la demarcació –275.000 l’any passat– tenint en compte la situació del sector d’exhibició cinematogràfica.

L’alta inversió que es requeria per continuar l’activitat –bàsicament, digitalitzar les 10 sales– va ser una de les causes del tancament, juntament amb la impossibilitat de renegociar el deute amb l’entitat bancària.

Ara com ara, encara no es sap la data de reobertura, però tenint en compte que les sales estaven en ple funcionament fa només 2 mesos i mig, es calcula que l’activitat es pugui reprendre en breu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics