Endesa diu que no es planteja el nou transformador de St. Lluís a curt termini

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El govern de PLF assegurava divendres que estan en converses amb la companyia elèctrica per millorar el subministrament del barri de St Lluís, que en els últimes mesos ha patit diferents incidències que han perjudicat el subministrament.

Segons el regidor d’obres, Josep Rueda, una de les solucions seria instal.lar un 3r transformador al barri per redimensionar la potència necessaria al barri.

Tot i això, la companyia Endesa ha assegurat a aquesta emissora que a curt termini no es plantegen fer aquest 3r transformador. De fet asseguren que no hi ha ni projecte, ni inversió prevista ni termini per instal•lar aquest transformador, tot i que sí reconeixen reunions i trobades amb el consistori palafollenc.

En aquest sentit afirmen ser conscients de la problèmàtica del barri de St Lluís, i asseguren estar buscant una solució per minimitzar les molèsties als veïns. Una d’aquestes possibles solucions podria ser el 3r transformador, però Endesa apunta que seria a “molt llarg termini” i no pas com a solució imminent.

Els veïns de St Lluís fa setmanes que pateixen problemes i incidències en el subministrament, cosa que afecta al més d’un miler d’abonats que la companyia té en aquesta zona de PLF.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics