Obren una segona aula de nadons a la Llar d’Infants municipal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Des de mitjans del passat mes de març l’escola bressol Palafollets està oferint una segona aula de nadons de 0 a 1 any.

Tot i que en el procés de preinscripcions obert l’any passat pel curs 2013-2014 es preveia oferir dues aules de P0 amb 8 infants per classe, al mes de novembre es va decidir no obrir una segona aula, ja que la manca de suficients infants inscrits feia inviable aquest segon grup.

Segons expliquen fonts municipals, l’estiu de l’any passat es tenia una aula coberta amb 8 places i només 1 persona en llista d’espera. Al novembre, quan es pren la decisió de no obrir la segona aula hi havia 3 infants pendents de plaça.

Entre els mesos de gener i febrer d’aquest any s’han fet més demandes fins arribar a les 5, pel que finalment l’Ajuntament ha decidit obrir la segona aula, atès que la majoria del material necessari ja està en disposició de la llar d’Infants i també es disposa de l’espai necessari per oferir aquesta segona classe. Ho explicava en l’últimple la regidora d’ensenyament a preguntes d’ERC

El passat dia 17 de març es va començar a oferir aquest servei amb 3 infants a l’espera que els altres 2 que han demanat plaça comencin en breu a l’escola bressol.

Qui vulgui portar el seu infant a l’aula de P0 de l’escola bressol de PLF pot sol•licitar-ho a l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament a l’edifici MiD.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics