Reediten el llibre de l’alcalde sobre l’evolució de PLF en els últim anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Com cada any, l’Ajuntament ha regalat aquestes passades festes un llibre a la ciutadania sobre tematica local. Enguany el llibre, escrit pel mateix alcalde, girava entorn a l’evolució del nostre poble des de mitjans del segle passat i fins l’actuaclitat.

El llibre, anomenat “De Santa Maria a Sant Lluís” vol repassar els canvis viscuts en els últims anys a la nostra localitat, des que era un poble de poc més d’un miler d’habitants i eminentment agrícola i fins arribar a l’actual municipi.

Segons apunten des de l’Ajuntament, la primera edició del llibre, amb una tirada de 500 exemplars, es va esgotar ràpidament i davant la demanda dels ciutadans, el consistori ja té a punt una segona edició de 300 exemplars que també es lliuraran a l’oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament, a la plaça Major.

En aquesta segona edició s’ha aprofitat per fer tot un seguit de correccions de les errades que apareixien en el text original.

El llibre escrit per l’alcalde ja es pot passar a buscar per l’Ajuntament i fins a finals d’existències.

Precisament el llibre sobre PLF ha estat criticat per alguns partits de l’oposició. Un exemple és el PP, que considera que es tracta d’una biografia de l’alcalde finançada amb diners públics.

“De Santa Maria a Sant Lluís” és l’últim llibre editat per l’Ajuntament sobre el nostre municipi. En els últims anys s’ha editat un llibre sobre el Rip, un altre sobre la cooperació a Nicaragua, o el de “Mobles, objectes i Foteses” entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics