Una jova de Blanes mor en un accident de trànsit a la NII que deixa dos ferits més

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Una persona ha resultat morta, i dues més ferides de caràcter menys greu, en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dijous a Tordera (Maresme). Els fets han tingut lloc poc abans de les tres de la tarda al quilòmetre 685 de la carretera N-II a l’alçada de la benzinera i en sentit Tordera. Per causes que s’investiguen dos turismes han xocat provocant una víctima mortal i dos ferits.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit la víctima en el xoc és una veïna de Blanes de 26 anys i de nacionalitat romanesa.

Pel que fa als dos ferits menys greus, han estat traslladats a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Fins el lloc dels fets es van desplaçar dues ambulàncies medicalitzades i també es va mobilitzar un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques, quatre dotacions dels Bombers i quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra que també han actuat al lloc de l’accident.

L’accident va provocar el tall de la NII durant més de mitja hora. A partir de dos quarts de quatre es va començar a donar pas alternatiu al trànsit fins quarts de sis de la tarda, moment en què ja s’han pogut habilitat els dos carrils per a la circulació d’ambdós sentits de la marxa.

Aquest punt de la NII al seu pas pe Tordera s’està convertint en un punt habitual d’incidències viàries. A l’octubre va morir un altre conductor en aquest mateix punt on també hi ha l’entrada a la urbanització Tordera Park.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics