3.500 alumnes han passat per l’Escola Oficial d’Idiomes de Blanes en el seus primers 10 anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El centre educatiu ha celebrat aquest dijous un acte institucional per commemorar el seu 10è aniversari.

A banda de la benvinguda de les autoritats, també s’ha fet una conferència a càrrec del professor de literatura anglesa a la Universitat Pompeu Fabra, Miquel Berga, qui ha parlat sobre Les paraules de la tribu i el món global. Tot seguit, una de les primeres alumnes que va tenir l’escola ha explicat les seves vivències personals i s’ha fet el lliurament de premis del concurs de fotografia Vila de Blanes.

Durant els 10 primers anys que porta funcionant l’Escola Oficial d’Idiomes de Blanes han passat per les seves aules uns 3.560 alumnes, dels quals uns 700 són els que actualment estan matriculats a l’actual curs 2013-2014. El primer curs, ara fa 10 anys, l’escola va comptar amb poc més de 260 alumnes repartits entre els tres idiomes que ja es van començar a impartir des de llavors: anglès, francès i alemany.

Actualment, el centre de Blanes és el tercer en nombre d’alumnes arreu de comarques gironines després del de Girona i Figueres.

Actualment el major nombre d’alumnes fan cursos d’anglès, amb 335 matriculats, seguit pel francès i l’alemany.

La celebració dels primers deu anys de vida de l’Escola Oficial d’Idiomes de Blanes s’ha completat durant aquesta setmana amb l’organització de diverses activitats emmarcades dins la Setmana Cultural del 10è aniversari. Durant tres dies, diversos alumnes de l’EOI han protagonitzat xerrades i tallers adreçats als estudiants del centre, impartits en diferents idiomes: anglès, francès, alemany, euskera, i català.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics