URGENT

El WiFi gratuït de PLF ja té 150 usuaris registrats

Compartiu aquesta història

A primers de març es posava en marxa la xarxa gratuïta d’internet de PLF que permet connectar-se des de 8 places del centre i de Sta. Maria.

En aquest mes de funcionament ja hi ha més 150 usuaris que s’han donat d’alta del servei, un tràmit necessari per poder accedir a la xarxa sense fils.

Ara com ara el servei de wifi gratuït es pot trobar a les places Major, Poppi, Fòrum Palatiolo, Valls d’Ax i Joaquim Ruyra, així com també a les Esplanes, la Piscina, Can Batlle i al camp de futbol.

Quan algú es vol connectar a internet en aquestes places els dispositius mòbils detecten una xarxa anomenada PLF, i per accedir-hi cal primer donar-se d’alta. Un cop registrat s’obté un usuari i una contrasenya que permet connectar-se des de qualsevol de les 8 places públiques de PLF.

El consistori, però, espera poder posar en marxa en breu un nou repetidor que permeti donar cobertura a d’altres places tant de St. Genís com Ciutat Jardí així com St Lluís, donant per finalitzada l’expansió del projecte de creació de la xarxa sense fils de PLF.

Aquest servei està prestat per l’Ajuntament, que assegura que s’esforçarà per garantir la continuïtat i l’accessibilitat de la xarxa d’accés a internet.

Ara com ara la connexió serà limitada a una velocitat de 256 kbps per cada usuari, i passades dues hores continuades de connexió cal validar de nou la sessió.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics