PLF és la 4a població espanyola on més baixen els preus dels habitatges

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La bombolla immobiliària no es desinfla igual arreu del país. Hi ha poblacions on el descens és més pronunciat. Una de les poques maneres de saber els preus dels habitatges és la mitjana del metre quadrat dels pisos i cases que es venen a través dels diferents portals webs.

Així, segons dades publicades pel portal pisos.com, PLF ha estat la quarta localitat en el rànquing on més ha caigut el preu dels habitatges de tot l’estat espanyol.

Segons aquest web el valor d’un habitatge a la nostra vila, ha caigut un 30% en els primers 3 mesos de l’any. St Joan d’Espí és on més cau el preu a tot Espanya amb més d’un 33% en referència al mateix període de l’any passat.

No tot són descensos en aquest inici d’any. Hi ha poblacions on l’habitatge ha augmentat, tot i que de forma més modesta. Segons el portal web Arona, a Tenerife, és on puja més el mercat immobiliari amb un 6%, seguit d’Eivissa o Alcúdia i d’altres poblacions Valencianes, que ocupen els primers llocs del rànquing d’apujades de preus en aquests primers mesos del 2014.

Segons aquest portal, el preu general cau a tota la província de Barcelona, amb un 13% i a tota Catalunya, amb un 12%

El preu mitjà de l’habitatge de 2a mà a Espanya és actualment de 1650€/m2, el que suposa un 3% menys que al desembre de l’any passat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics