URGENT

Donen una bicicleta elèctrica per a l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

 

La Diputació de Barcelona ha lliurat aquest dijous 13 bicicletes elèctriques per a serveis tècnics municipals o per les policies urbanes del Baix Llobregat, Maresme i Osona.

Una d’aquestes bicicletes és per l’Ajuntament de PLF que la destinarà a la regidoria de Joventut.

Tenint en compte que la seu de la regidoria és la més descentralitzada, ja que es troba a la Masia de Can Batlle, a Sta Maria, els tècnics de la regidoria utilitzaran aquesta bicicleta per fer els desplaçaments interns que fins ara es feien en vehicle.

La Diputació ja ha lliurat més de 200 bicicletes des del 2008 en el marc d’aquest programa que vol fomentar la mobilitat sostenible.

L”acte de lliurament es va fer ahir al Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, amb l’assistència dels diferents ajuntaments beneficiaris.

La Diputació ha assenyalat que la campanya s’emmarca en les accions que realitzen els municipis per a la reducció d’emissions de CO2 i que forma part dels objectius de la iniciativa europea del Pacte d’Alcaldes per l’energia.

A banda de l’Ajuntament de PLF, els beneficiaris de bicicletes elèctriques han estat els serveis tècnics del Consell Comarcal del Maresme i els ajuntaments de Calella, Premià de Mar o Vilassar de Dalt. Així mateix, s’han lliurat dues bicicletes per la policia local de Mataró.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics