Dos incendis en habitatges de Blanes entre diumenge i dilluns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Un total de 12 dotacions corresponents a diversos cossos d’emergències locals i de la Generalitat han intervingut en l’extinció d’un incendi que ha tingut lloc la matinada d’ahir dilluns en un apartament situat al barri d’Els Pins, a la zona turística de Blanes.

L’incendi no ha provocat cap víctima i ha deixat calcinat el pis sinistrat, situat als baixos d’un complex d’apartaments que té accessos per l’avinguda Lluís Companys i pel carrer Menorca. Per major seguretat, durant l’actuació, s’han desallotjat sis persones del bloc de l’immoble afectat, entre ells els dos únics inquilins que hi havia a l’apartament on s’ha produït l’incendi.

Amb la llum del dia, efectius de la Policia Científica dels Mossos d’Esquadra han fet una inspecció a les restes del pis sinistrat i haurien determinat que l’inici de l’incendi va ser fortuït. Així ha estat, a l’espera que es pugui acabar de concretar aquest extrem amb els informes tècnics que ho hauran de contrastar.

Els fets han tingut lloc cap a quarts de 5 de la matinada, i en prop d’una hora s’ha finalitzat l’actuació.

Un dia abans, la matinada de dissabte a diumenge, la Policia Local de Blanes havia sufocat un altre incendi en un habitatge de la ciutat just quan s’estava iniciant.

 

Els fets han tingut lloc cap a la 1 de la matinada, quan una patrulla de la Policia Local de Blanes que circulava per la zona del barri d’Els Pavos ha pogut comprovar que se sentia olor a cremat i ha localitzat l’origen del fum.

A partir d’aquí s’ha activat el Protocol d’Emergències i s’ha donat avís a tots els cossos relacionats mentre els agents que havien detectat el foc el seu inici s’han apropat al domicili; un àtic situat en un edifici de l’Avinguda dels Pavos. Amb l’ajuda d’un extintor que duien al cotxe-patrulla, els agents han extingit el foc i han ajudat a desallotjar els dos únics ocupants que hi havia en aquell moment en el pis afectat. Es tracta d’un home i una dona, de 30 anys i 23 anys respectivament, tots dos veïns de Blanes.

 

Segons fonts de l’Ajuntament de Blanes, el foc podria haver-se produït a causa de dues espelmes que estaven enceses, que han cremat un equip de música que hi havia al domicili afectat. Amb tot, haurà de ser la investigació que s’ha obert en aquest cas la que determini finalment quin ha estat l’origen del foc.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics