Multen una 50a de conductors en la campanya de control de velocitat de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Dels 1.800 vehicles que ha controlat la Policia Local de Malgrat la setmana del 7 al 13 d’abril, una 50a han estat denunciats per excés de velocitat, el que representa un 2.7%.

Aquesta actuació s’ha dut a terme amb el Servei Català de Trànsit en el marc d’una campanya institucional de control de la velocitat.

Aquesta darrera campanya de control de velocitat s’ha dut a terme a les avingudes de la Costa Brava, Països Catalans i Colom, al polígon industrial de Can Patalina i a la carretera de Mas Bages, la que transcorre pel Pla de Grau.

Totes les denúncies tramitades en aquesta campanya, 50, s’han tramitat per la via administrativa i totes, excepte una, s’han notificat al moment.

Entre aquests 50 conductors denunciats, en destaca un. Es tracta d’un motorista que divendres dia 11, circulava a 102 quilòmetres per hora pel polígon industrial de Can Patalina, quan la velocitat màxima permesa en aquest sector és de 40km/h. El conductor, veí de Malgrat, haurà de pagar una multa de 600 euros i ha perdut 6 punts del carnet de conduir.

Els controls de velocitat a Malgrat, més enllà de la campanya específica, s’han continuat fent també durant aquestes passades festes de Setmana Santa. El passat dissabte Sant, es van controlar, en només un dia, uns 600 vehicles i cap d’ells superava la velocitat permesa.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics